Açılması Planlanan Tarih 15.11.2020
Süresi 56 saat
Ücret 340 TL
Eğitim Şekli Uzaktan Eğitim – Asenkron (Videolu Ders)

Eğitim uzaktan eğitim ile asenkron olarak verilecektir. Eğitim izlendikten sonra yapılacak sınav ile süreç tamamlanacaktır. Dersleri en geç 31.12.2020 tarihine kadar izlemeniz gerekmektedir. Eğitim sonunda sertifika istenilen adrese alıcı ödemeli kargolanabilir ya da ofisimizden elden teslim edilebilir. Eğitimini tamamlayan öğrenciler için sınav ekranı açılacaktır.

Eğitimin Temel Amacı ve Hedefleri

• Eğitimin temel amacı, Çocuk Bakım Uzmanlığı ile ilgili tüm bilgileri aktarmak, Çocuk Bakım Uzmanlığı hakkındaki temel süreçleri ve uygulamaları ayrıntılı bir şekilde öğrenmenizi sağlayarak hayata geçirmenize ve etkin bir şekilde kullanmanıza yardımcı olmaktır.
  • Bunun yanında Sosyal Güvenlik Kurumunca Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yürütülmekte olan Avrupa Birliği destekli “Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kapsamında sigortalı ve eğitimli çocuk bakıcılığını teşvik etmek. (Proje hakkında bilgi için: sgkegitimlibakici.org )

• Bireysel olarak 0-36 aylık çocukların bakımında profesyonel eğitimli işgücüne katkıda bulunmak.

• İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde devam etmekte olan Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen ve SGK tarafından yürütülen Eğitimli Çocuk Bakıcıları Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadına İstihdamının Desteklenmesi Projesine uygun alanda yetişmiş işgücüne katkıda bulunmak.

Eğitime Kimler Katılabilir:

• İş hayatına atılacak öğrenciler ve yeni mezunlar
  • Ankara, İstanbul, İzmirde uygulanan “Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kapsamında; aylık 300 avro “Çalışan Anne Desteği” almak isteyen anneler tarafından istihdam edilecek bakıcılar
  • Kendisini Çocuk Bakım Uzmanlığı alanında geliştirmek isteyenler
  • Çocuk Bakım Uzmanlığı alanındaki yetkinliğini belgelemek isteyenler
  • Şirketlerin orta/üst düzey yöneticileri ve her kademe çalışanlar
  • Kariyer hedefleri arasında yöneticilik yapma hedefi olanlar

Eğitim İçeriği

• Gelişim (10 Saat)
  • Fiziksel Ve Psikolojik Temel Gereksinimler (8 Saat)
  • Çocuk Bakım Ve Beslenmesi (5 saat)
  • İletişim ( 9 Saat)
  • Oyun ( 6 saat)
  • Etkinlikler ve Çocuk ( 10 Saat)
  • Çocuklara Materyal Seçimi ( 3 saat)
  • Çocuk Edebiyatı, Program Kitabı, Etkinlik Kitabı (5 Saat)

Sınav Başarı Notu

Sınavdan en az 50 alan katılımcılar başarılı sayılacaktır.

Sertifika Sınavına Girme Hakkı

Öğrenci ilk sınavda başarısız olduğunda 2 kez daha sınava girme hakkına sahiptir.

Sınav Türü Nedir?

Sınav, uzaktan eğitim yöntemiyle ve çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

2. Merkez ofisimizde kredi kartıyla (tek çekim) ödeme yapma imkanı mevcuttur.
02 Kasım 2020, Pazartesi 2602 kez görüntülendi