Tarihi 9-10-16-17 Nisan 2022
Ücret Genel Katılımcı: 320 TL

Öğrenci: 260 TL

Eğitim Şekli Yüz Yüze Eğitim
Eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Hasan KIZILKAYA (Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi)

Eğitime katılan katılımcıların eğitim sonunda dil ve konuşma bozukluklarını tanıyabilme ve dil ve konuşma bozukluklarına sahip bireylerle, ailelerini destekleyici bilgi, beceri ve yetkinliğine sahip olmaları amaçlanmaktadır. Ayrıca dil ve konuşma bozukluklarına sahip bireylerle, ailelerine rehberlik yapabilme, dil ve konuşma bozukluklarını bilimsel ölçütlerde değerlendirebilme bilgi ve becerisine sahip olmaları bu eğitim amaçları arasında yer almaktadır.

Dil ve konuşma bozuklukları eğitimine konu ile ilgili farkındalıklarının arttırılması ve kişisel gelişim amaçlı olarak öğretmenler ve eğitim fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile konuya ilgi duyan kişiler katılabilirler.

Konu Başlıkları
Dil ve Konuşma Gelişimi
Dil ve Konuşma Bozuklukları Temel Kavramlar
Dil ve Konuşma Bozuklukları Nedenleri