KURSUN KÜNYESİ | |
Tarihi | 14 Ocak – 15 Ocak 2022 |
Süresi | 8 Saat (2 gün) |
Ücret | 600 TL(KDV Dâhil) |
Katılımcı Sayısı | 10 Kişi |
Eğitim yeri | Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı |
Eğitimin Amacı :
Bu eğitimin amacı kırmızı etlerin pişirilmesi ile ilgili teorik bilgilerin verilmesi ve uygulanmasıdır.
Konu Başlıkları:
Kırmızı etleri hazırlama ilkeleri
Kırmızı etlerde olgunlaştırma ve marinasyon
Kırmızı etleri pişirme ilkeleri
Kırmızı etlerin marine edilmesi (uygulama)
Kırmızı etlerin pişirilmesi(uygulama)
Eğitmen:
Öğr. Gör. Osman KAZANCI
ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
ÖDEME SEÇENEKLERİ
- HAVALE YOLUYLA ÖDEME
Banka Bilgileri
Hesap Adı: AKÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi
IBAN: TR85 0001 5001 5800 7303 5118 53 (Vakıflar Bankası)
- ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ
03 Kasım 2022, Perşembe 463 kez görüntülendi