Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenmektedir. Sınav, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında; Almanca, Arapça, Fransızca ve İngilizce dillerinde yapılmaktadır.

AKÜSEM olarak Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında yeterli kontenjanın sağlanması durumunda kurs açılacaktır.

Açılması Planlanan Tarih 21 Eylül 2020 – 11 Aralık 2020
Süresi 105 saat
Ücret 1350 TL (KDV Dahil)
Eğitim Şekli Uzaktan Eğitim-Canlı

*ÖSYM tarafından 13.12.2020 tarihinde yapılacak olan YÖKDİL sınavına hazırlık amaçlı açılan bir programdır. Program konu anlatımı ve soru çözümü şeklinde olacaktır. Ders saatleri kesin kayıt ekranı açılınca ayrıca paylaşılacaktır.

+ Nüfus cüzdanı fotokopisi
+ Öğrenci Belgesi

2. ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ

3. Merkez ofisimizde kredi kartıyla (tek çekim) ödeme yapma imkanı mevcuttur.

24 Temmuz 2020, Cuma 4730 kez görüntülendi