Tarihi Kontenjan dolduğunda açılacaktır (25 Kişi)
Süresi 24 Saat
Ücret Genel Katılımcı: 420 TL

Öğrenci: 300 TL

Eğitim Şekli Yüz Yüze Eğitim
Eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Hasan KIZILKAYA (Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi)

Bu eğitimin amacı öğretmenlerin öğrenme güçlüklerini tanıma, öğrenme güçlüğüne sahip bireyleri ve ailelerini destekleme ve yönlendirme konusunda gerekli bilgi, beceri ve yetkinliğine sahip olmalarını sağlamaktır.

Özel/Özgül öğrenme  güçlüğü eğitimine konu ile ilgili farkındalıklarının arttırılması ve kişisel gelişim amaçlı olarak öğretmenler ve eğitim fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile konuya ilgi duyan kişiler katılabilirler.

Konu Başlıkları
Özel Öğrenme Güçlüğü Temel Kavramlar