Tarihi 17 Aralık 2022- 21 Ocak 2023
Süresi 48 saat (24 saat zeka oyunları – 24 saat İngilizce)
Ücret 700 TL(KDV Dâhil)
Katılımcı Sayısı 28 (14 kişilik 2 grup)
Eğitim yeri

Ders Günleri ve Saatleri

Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Cumartesi-Pazar Saat: 13:00-16:30 ( 6 Hafta Sonu )

Eğitimin Amacı :

İngilizce Konuşma Kulübü eğitimi konuşma pratiğine ihtiyaç duyan ve günlük hayatta bu fırsatı bulamayan çocuklara imkân sunma amacıyla planlanmıştır. Kurs yüz yüze AKÜSEM tarafından gerçekleştirilecek olup, sınıf katılımcı sayısı 14’ile sınırlı tutulacaktır. Anadili İngilizce olan (native) eğitmenimiz sayesinde katılımcıların konuşma kabiliyetlerinin geliştirilmesi, yeni kelimelerin öğrenilerek pratiğe dökülmesi ve katılımcılara faydalı bir öğrenme ortamı sunulması amaçlanmıştır

Zekâ oyunlarının temel amacı kişilerin düşünme becerilerini geliştirmektir. Özellikle çocuklar için bu oyunlar çok önemlidir. Zekâ oyunları, çocukların algılarını, hafızalarını, bilişsel becerilerini geliştirmek ve güçlendirmek için kullanılabilir. Bu eğitimin amacı zekâ oyunları aracılığı ile bireylere kendi potansiyellerinin farkına varabilmeleri, hızlı ve doğru karar verebilmeleri, problemler karşısında kendilerine özgü çözüm yolları üretebilmeleri ve kendilerini sürekli geliştirebilmeleri imkânı sunmaktır.

Özel Koşullar:

En az ilkokul 3.sınıfta olmak.

Eğitmenler:

Dr. Öğretim Üyesi Hasan Kızılkaya / AKÜ ÖZEL EĞİTİM

Atang Tanifom / Öğretmen (Anadili İngilizce)

10 Ekim 2022, Pazartesi 1131 kez görüntülendi