KURSUN KÜNYESİ
Tarihi 21 Haziran – 22 Haziran 2023
Süresi 8 Saat (2 gün)
Ücret 600 TL(KDV Dâhil)
Katılımcı Sayısı 10 Kişi
Eğitim yeri Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

 

Eğitimin Amacı :

Bu eğitimin amacı kırmızı etlerin pişirilmesi ile ilgili teorik bilgilerin verilmesi ve uygulanmasıdır.

 

Konu Başlıkları:

Kırmızı etleri hazırlama ilkeleri
Kırmızı etlerde olgunlaştırma ve marinasyon
Kırmızı etleri pişirme ilkeleri
Kırmızı etlerin marine edilmesi (uygulama)
Kırmızı etlerin pişirilmesi(uygulama)

 

Eğitmen:

Öğr. Gör. Osman KAZANCI

 

NOT : Eğitim için gerekli malzemelerin alınması zorunludur.

Gerekli malzeme listesi : Aküsem Eğitim Gereksinimleri

 

ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÖDEME SEÇENEKLERİ

  1. HAVALE YOLUYLA ÖDEME

Banka Bilgileri 
Hesap Adı: AKÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi
IBAN: TR85 0001 5001 5800 7303 5118 53 (Vakıflar Bankası)

  1. ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ
16 Haziran 2023, Cuma 1115 kez görüntülendi