KURSUN KÜNYESİ
Süresi 40+40 Saat
Ücret 2200  TL
Eğitim Şekli ve Eğitim Yeri Yüz Yüze Eğitim (Eğitim Fakültesi 114 Nolu Derslik)

 

Eğitimin Temel Amacı ve Hedefleri 

Öğretmen adaylarının öğretmenlik sözlü sınavlarına (Özel/devlet) hazırlık sürecinde öğretmenlik uygulama becerilerini ve yeterliliklerini geliştirmelerine katkı sunmak.

DERSLER

Arapça  , Beden Eğitimi,  Bilişim Teknolojileri, Biyoloji,  Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Felsefe,  Fen Bilimleri, Fizik,  İlköğretim Matematik, İngilizce, Kimya / Kimya Teknolojisi, Matematik,  Müzik, Okul Öncesi, Özel Eğitim, Rehberlik, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler, Tarih,  Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe, Yiyecek İçecek Hizmetleri

 

SÜREÇ

Adayların kendi alanlarına uygun belirtilen bir kazanıma yönelik Gagne’nin öğretim modelini dikkate alarak öğretim sürecinde yapması gerekenleri örneklerle akademik uzmanlardan oluşan bir komisyon önünde 40 dakikalık sürede açıklaması beklenir.  Öğretmen adayına uygulama örnekleriyle birlikte, iletişim ve sunum, öğretmenlik, topluluk önünde konuşma gibi becerilerine yönelik oluşturulan ölçütler doğrultusunda geri bildirimler sağlanacaktır. Adayın geri bildirimleri dikkate alarak düzeltme uygulaması (40 dakika) yapması sonrasında yeniden geri bildirimler verilerek ilgili alanlardaki becerilerinin gelişimine katkı sağlanacaktır.

HEDEF KİTLE

Eğitim Fakültesi veya Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Mezunu Olan Öğretmen Adayları

 

Not: Ödemenizi yaptıktan sonra kayıtlarınız alınacaktır ve mail adresinize giriş bilgileriniz gönderilecektir. Bankaya yatırılan tutar sırasında açıklama kısmına mutlaka Mikro Öğretim Uygulamaları eğitimi ve hangi branştan başvuru yaptığınız bilgisini ve adınız/soyadınızı mutlaka yazınız. Ödeme Dekontunuzu akusem@aku.edu.tr adresine iletmeniz gerekmektedir.

 

 

 

 

 

ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Ön başvuru yapmadan ödeme yapmayınız. Ön kayıt talepleri doğrultusunda kesin kayıt için kayıt ekranı açılacaktır. Kesin kayıtla ilgili ödeme işlemleri bundan sonra yapılabilecektir.

 

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

+ Ödeme dekontu (Öncelikle Ön Başvuru yapılmalıdır).

ÖDEME SEÇENEKLERİ

  1. HAVALE YOLUYLA ÖDEME

Banka Bilgileri 
Hesap Adı: AKÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi
IBAN: TR85 0001 5001 5800 7303 5118 53 (Vakıflar Bankası)

Not: Bankaya yatırılan tutar sırasında açıklama kısmına mutlaka eğitim ismi ve eğitim alacak kişinin adı/soyadı ve T.C. Kimlik numarası mutlaka yazılması gerekmektedir. Ödeme dekontunuzu akusem@aku.edu.tr adresine lütfen gönderiniz.

  1. ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ
  2. Merkez ofisimizde kredi kartıyla (tek çekim) ödeme yapma imkânı mevcuttur.
07 Haziran 2024, Cuma 239 kez görüntülendi