Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜSEM), örgün uzaktan ve karma olmak üzere ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları dışında verilecek tüm eğitim programları, ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak bireylerin, kamu, özel sektör, uluslarası kuruluşların ve kurumların eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına ihtiyaç duydukları alanlarda seminerler, konferanslar, kongreler, sınav organizasyonları ve eğitim programları planlamak ve düzenlemektedir.

AKÜSEM 12 Şubat 2018 tarih ve 30330 sayılı Resmi Gazetesinde yayımlanarak kurulmuştur.

MİSYONUMUZ

Donanımlı eğitimci kadromuz ile birlikte teorik ve uygulamalı eğitimleri vererek, bireyler için olan bilgi ve becerileri kazandırmayı sağlamak aynı zamanda kendilerini geliştirebilme ve mesleki yeterlilik konularında destek olabilmek için çalışılmaktadır.

VİZYONUMUZ

AKÜSEM sanayi ve üniversite arasında arayüzey konumunda yer alarak öğrenci, mezun ve yöre halkının iş yaşamlarında ilerleme sağlamaları için, ihtiyaçlar doğrultusunda teknik ve teorik bilgi bakımından donanımlı bireyler kapsamında yetişmelerini hedeflemektedir. Aynı zamanda Türkiye’nin bölgesel ve uluslararası düzeyde ekonomik ve toplumsal gelişimine katkı sağlayarak, nitelikli personel ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmaktadır.

14 Mart 2018, Çarşamba 1841 kez görüntülendi