KURSUN KÜNYESİ | |
Süresi | 2 Gün (12 Ders Saati) |
Eğitim Şekli | Eğitim-Yüz yüze |
Ücret | 1.100 TL |
Eğitim Başvuru Tarihi | 11.06.2025 / 12.06.2025 |
Eğitim Yeri | Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi |
KİMLER KATILABİLİR
Hayvan Bakıcı ve İşçiler
Eğitimin hedef kitlesi Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde sokak hayvanlarının toplanması ve barındırılmasında görev alacak personeldir.
Konular
Sokak hayvanlarının toplanması ve barındırılması sırasında hayvan bakıcılarının hem kendi hem de hayvanların güvenliği için alması gereken önlemlerin ve uygulamaların eğitiminin verilmesi amaçlanmaktadır. Eğitimde hayvanlara yaklaşırken dikkat edilmesi gereken noktalar, köpek psikolojisi, hayvanları tutma bağlama ve zapturapt altına alma, biyogüvenlik ve hayvan refahı konuları detaylı bir şekilde anlatılacaktır. Eğitimin hedef kitlesi Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde sokak hayvanlarının toplanması ve barındırılmasında görev alacak personeldir.
ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ
Not. Öğrenciler başvuru ile birlikte öğrenci belgelerini de mail olarak göndermelidir.
Ön başvuru yapmadan ödeme yapmayınız. Ön kayıt talepleri doğrultusunda kesin kayıt için kayıt ekranı açılacaktır. Kesin kayıtla ilgili ödeme işlemleri bundan sonra yapılabilecektir.
KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER
+ Ödeme dekontu (Öncelikle Ön Başvuru yapılmalıdır).
ÖDEME SEÇENEKLERİ
- HAVALE YOLUYLA ÖDEME
Banka Bilgileri
Hesap Adı: AKÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi
IBAN: TR85 0001 5001 5800 7303 5118 53 (Vakıflar Bankası)
Not: Bankaya yatırılan tutar sırasında açıklama kısmına mutlaka eğitim ismi ve eğitim alacak kişinin adı/soyadı ve T.C. Kimlik numarası mutlaka yazılması gerekmektedir. Ödeme dekontunuzu akusem@aku.edu.tr adresine lütfen gönderiniz.
- ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ
- Merkez ofisimizde kredi kartıyla (tek çekim) ödeme yapma imkânı mevcuttur.