Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uyg. ve Arş. Merkezi Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Merkezimiz Danışma Kurulunun 2023 yılı ikinci toplantısı, 16/10/2023 tarihinde Merkez başkanımız Prof. Dr. Gürbüz Ocak başkanlığında gerçekleştirildi.

Merkez Müdürlüğü Danışma Kurulu üyelerinden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir YALÇIN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin PAMUKÇU’nun katılım sağladığı toplantı, Sürekli Eğitim Uyg. ve Arş. Merkezinde gerçekleştirildi.
2022-2023 akademik yılı, güz ve bahar yarıyılı açılan eğitimlerin değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda, ALES ve KPSS kurslarının asenkron eğitim şeklinde açılarak sürekli açık olması, Kuran Arapçası ve Osmanlı Türkçesi kurslarının açılması, kaynakçılık, madencilik, inşaat ve CNC operatörlüğü eğitimlerinin açılması ve MYK sertifikalandırma işlemleri gibi konulara değinilmiştir. Yapılması planlanan protokoller ve ikili iş birlikleri değerlendirilerek toplantı sona ermiştir.

17 Ekim 2023, Salı 87 kez görüntülendi