Açılması Planlanan Bölümler Müzik Bölümü

Başvuru Tarihi 19 Ağustos 2024
Kurs Tarihi 26 Ağustos – 29 Ağustos 2024
Süresi 20 Saat
Ücret 2000 TL (KDV DAHİL)
Kontenjan Her bölüm için 10 kişi
Kurs Günleri Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe
Kurs Yeri Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Binası

Kursun Hedef Kitlesi:

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında yapacağı, 26 Ağustos-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında Özel Yetenek Sınavı Hazırlık Kursuna Özel Yetenek Sınavına girecek adaylara yönelik olup, kursların açılabilmesi için müracaat edilen bölümden en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir. Çalgı temini kursa katılacak kursiyerler karşılayacaktır.

Not: Türk Halk Müziği ve ve Türk Sanat Müziği bölümleri kurs açmayacaktır.

Not: Ödemenizi yaptıktan sonra kayıtlarınız alınacaktır ve mail adresinize giriş bilgileriniz gönderilecektir. Bankaya yatırılan tutar sırasında açıklama kısmına mutlaka Özel Yetenek Sınavı Hazırlık Kursu ve hangi branştan başvuru yaptığınız bilgisini ve adınız/soyadınızı mutlaka yazınız. Ödeme Dekontunuzu akusem@aku.edu.tr adresine iletmeniz gerekmektedir.

Ön başvuru yapmadan ödeme yapmayınız. Ön kayıt talepleri doğrultusunda kesin kayıt için kayıt ekranı açılacaktır. Kesin kayıtla ilgili ödeme işlemleri bundan sonra yapılabilecektir.

08 Ağustos 2024, Perşembe 626 kez görüntülendi