KURSUN KÜNYESİ
Tarihi 7 Ocak 2023
Süresi 5 Saat(1 Gün)
Ücret 350 TL(KDV Dâhil)
Katılımcı Sayısı 10 Kişi
Eğitim yeri Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağı

 

Eğitimin Amacı :

Bu eğitimin amacı Sushi’nin tarihi çeşitleri ve yapımı ile ilgili teorik bilgilerin verilmesi ve uygulamasının yapılmasıdır.

 

Konu Başlıkları
Sushi’nin tarihi ve gelişimi
Sushi yapımında kullanılan malzemeler ve özellikleri
Sushi çeşitleri
Sushi pilavı hazırlama  (uygulama)
Sushi yapımı (Uygulama)

 

Eğitmen:

Öğr. Gör. Osman KAZANCI

 

ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÖDEME SEÇENEKLERİ

  1. HAVALE YOLUYLA ÖDEME

Banka Bilgileri 
Hesap Adı: AKÜ Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi
IBAN: TR85 0001 5001 5800 7303 5118 53 (Vakıflar Bankası)

  1. ONLINE ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ
03 Kasım 2022, Perşembe 673 kez görüntülendi